Хотел "Земята и Хората" - София 1404, ул. Околовръстен път 27 (до детелината с бул. България) - Балетна зала; Телефон: 0897 46 35 29
/ За нас

За нас - клуб по спортни танци Dancing Time

В клуб по спортни танци Dancing Time тренират деца, юноши и младежи, както от района на квартал Младост, така и от цяла София. Ежегодно клубът организира ежегодни вътрешни състезания по спортни танци за изгряващи звезди, които са едни от най-големите и посещавани турнири в цялата страна. Танцьорите от клуба участват на многобройни турнири, концерти и празници в цялата страна. При нас цари приятелска и ведра атмосфера, танцьорите и треньорите са много амбициозни и всеотдайни в работата си.

През годините:

  • 2012 - Първи места на Национални турнири и първо класиране на двойка от клуба в ранг листата на България
  • 2011 - Първи места на национални турнири и призови места на нашите треньори
  • 2008 - Първи турнири за "Изгряващи звезди"
  • 2007 - Подновяване дейността на клуба и ново начало
  • 2006 - Повишаване квалификацията на треньорите и специализация в САЩ
  • 2004 - Първи участия на национални турнири
  • 2002 - Първи стъпки и участия на танцовите двойки от клуба
  • 2001 - Откриване на "Клуб по спортни танци - Денси Тайм"

За екипа и треньорите

Екипът на клуб по спортни танци "Dancing Time" е амбициозен и мотивиран да предава на по-младите поколения знания и умения. Всеки от нас е зареден с голяма доза енергия, придружени от умения и желание да Ви бъдем полезни.

Хриси Лалова

Христина Лалова – дългогодишен състезател по спортни танци от КСТ „Левски - Брилянт” с най-висок състезателен клас, многократен призьор на Национални и Международни турнири; дипломиран „Треньор по Спортни танци” в „Национална Спортна Академия”; специализирала в САЩ – Минесота и успешно положила изпит за Професионален треньор според американската система на обучение по спортни танци; обучавала се при едни от най-изявените треньори, състезатели и шампиони по спортни танци на световно ниво като Елена Гриненко, Тони Дьовалани, Александра Гишър, Скот Андерсън, Робърт Фостер и други; дипломиран и практикуващ съдия по спортни танци към Българска Федерация по Спортни Танциц и член на Треньорския съвет на Федерация-та. Председател на Треньорския съвет и член на Управителния съвет на БФСТ.

Ирен Йончева

управител и треньор - Занимава се със спортни танци от 9 години. Участвала е в шоу програми заедно с изпълнителката Нина Любецкая. От 2 години се занимава с треньорска дейност. Главен интерес има към заниманията с деца. Своето израстване като треньор започва в Клуб по спортни танци „Хармония“, след това в Клуб по спортни танци „Брилянт“ с треньори Христина Лалова и Антон Караджов. В момента е национален състезател. На 28 години, психолог.

Пламен Йончев

Занимава се със спортни танци от5години. В момента е национален състезател. Интересът и отдадеността към този вид спорт го тласка към треньорска дейност. На 24 години, студент във ВИАС.